Týdenní menu

od 14.09. do 18. 09. 2020

 

Pondělí:  PÓRKOVÁ POLÉVKA
1)Smažené žampiony, vařený brambor, tatarka 90,-
2)Thajské kuřecí soté, opékané čínské nudle / rýže 100,-
3)Steak (kuřecí / vepřový), zapečený s chorizem a sýrem, americké brambory 110,-
Uterý: DRŮBKOVÁ POLÉVKA S NUDLEMI
1)Kuře na paprice,kolínka / knedlík 90,-
2)Pečená krkovička na černém pivu, mačkané brambory s jarní cibulkou 100,-
3)Steak (kuřecí / vepřový), zapečený s chorizem a sýrem, americké brambory 110,-
Středa: FRANKFURTSKÁ POLÉVKA
1)Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, kolínka / knedlík 90,-
2)Grilovaná vepřová kapsa se sušenými rajčaty a mozzarellou, selské brambory 100,-
3)Steak (kuřecí / vepřový), zapečený s chorizem a sýrem, americké brambory 110,-
Čtrtek: ZELENINOVÁ S KUSKUSEM
1)Kuřecí smaženky, bramborová kaše s restovanou cibulkou, nakládaná paprika 90,-
2)Španělský ptáček, dušená rýže / knedlík 100,-
3)Steak (kuřecí / vepřový), zapečený s chorizem a sýrem, americké brambory 110,-
Pátek: RUSKÝ BORŠČ
1)Boloňské špagety sypané sýrem 90,-
2)Krůtí guláš zdobený červenou cibulí, houskový knedlík 100,-
3)Steak (kuřecí / vepřový), zapečený s chorizem a sýrem, americké brambory 110,-
 Vyhrazujeme si právo na změnu
PŘEJEME DOBROU CHUŤ