Týdenní menu

od 14. 1. do 18. 1. 2019

 

Pondělí: KRÉMOVÁ ČESNEČKA
1)Čočka na kyselo s opečenou klobásou, okurek, pečivo 80,-
2)Smažená kuřecí stehýnka (vykoštěná), vařený brambor 90,-
3)Kotlet na grilu s mexickými fazolemi, americké brambory 100,-
Uterý: KAPUSTOVÁ POLÉVKA
1)Bramborový guláš z čertovské klobásky, pečivo 80,-
2)Vepřová játra na roštu, selské brambory, česnekový dip 90,-
3)Kotlet na grilu s mexickými fazolemi, americké brambory 100,-
Středa: VEPŘOVÁ RAGŮ POLÉVKA S HRÁŠKEM
1)Gothaj v pivním těstíčku, bramborová kaše, salátek z červené řepy 80,-
2)Plněná vepřová roláda, dušená rýže 90,-
3)Kotlet na grilu s mexickými fazolemi, americké brambory 100,-
Čtrtek: JÁTROVÁ S RÝŽÍ
1)Domácí plněné bramborové knedlíky uzeným masem, kysané zelí, vídeňská cibulka 80,-
2)Grilovaný špíz z mletého masa, vařený brambor, pikantní salsa 90,-
3)Kotlet na grilu s mexickými fazolemi, americké brambory 100,-
Pátek: HOVĚZÍ VÝVAR S CELESTÝNSKÝMI NUDLEMI
1)Lasgne s kuřecím masem a špenátem 80,-
2)Znojemská hovězí pečeně, houskový knedlík / rýže 90,-
3)Kotlet na grilu s mexickými fazolemi, americké brambory 100,-
 Vyhrazujeme si právo na změnu
PŘEJEME DOBROU CHUŤ