Týdenní menu

od 18. 3. do 22. 3. 2019

 

Pondělí: PÓRKOVÁ S VEJCEM
1)Čočka na kyselo se sázeným vejcem a opečenou klobásou, cibulka, pečivo 80,-
2)Smažený sýr, vařený brambor, tatarka 90,-
3)Kuřecí steak zapečený se žampiony a sýrem, smažené bramborové hranolky 100,-
Uterý: KULAJDA
1)Halušky se zelím a uzeným masem 80,-
2)Pečená krkovička na medu a hořčici, farmářské brambory 90,-
3)Kuřecí steak zapečený se žampiony a sýrem, smažené bramborové hranolky 100,-
Středa: UZENÁ S KROUPAMI
1)Nadívaná sekaná bačovou klobásou, mačkané brambory s cibulkou 80,-
2)Penne s kuřecím masem, špenátem a smetanou, sypané parmazánem 90,-
3)Kuřecí steak zapečený se žampiony a sýrem, smažené bramborové hranolky 100,-
Čtrtek: HRSTKOVÁ POLÉVKA
1)Červené masovové rizoto sypané sýrem, okurek 80,-
2)Pečené krůtí stehno na slanině, houskový knedlík / rýže 90,-
3)Kuřecí steak zapečený se žampiony a sýrem, smažené bramborové hranolky 100,-
Pátek: HOVĚZÍ VÝVAR SE ZELENINOU A NUDLEMI
1)Kuřecí na čínský způsob, smažené čínské nudle / rýže 80,-
2)Hovězí guláš stroganoff, domácí bramboráčky / hranolky 90,-
3)Kuřecí steak zapečený se žampiony a sýrem, smažené bramborové hranolky 100,-
 Vyhrazujeme si právo na změnu
PŘEJEME DOBROU CHUŤ